fbpx

Средиземноморска кухня

Времетраене
18:30-21:30

21/07/2016

Средиземноморската кухня Цена: 79,00
63.20 лв.

20000105499.highres

Морските хора са известни с кратката обработка на всичко, което слагат на масата. И това е нормално след дългия ден в морето или на полето, вечер няма особено много време за въртене в кухнята. Тези зеленчуци се приготвят общо взето сами докато правите останалите неща за вечеря, а вкусът е невероятно свеж и отваря сетивата за всичко, което ще последва на масата за семейна вечеря.

Паеля

Родена като ястието на бедняците и приготвяна първо с остатъците от богаташката трапеза, това ястие си проправя път към тронните зали на крале и владетели заради невероятната смесица от вкусове, аромати и текстури. Приготвянето му не е проста работа, особено ако не разполагате с огън на открито и тънък стоманен тиган, но по време на курса ще успеем да го пригодим за съвременната кухня.

Малки сладки прасенца

Само три продукта, смесени в необичайна комбинация, това е ястието на португалските монахини, които търпеливо са чакали да дойде неделята и да хапнат нещо сладичко. Очарователна и свежа амалгама от портокал, жълтъци и захар. Начинът на приготвяне предизвиква със своята простота и поднася необичайна интерпретация, която със сигурност оставя гостите без дъх.

Регистрация за курса


 

 

 
 

Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. повече информация

Използваме бисквитки, за да ви осигурим безпрепятствено и удобно използване на сайта. С последващо използване на страницата, се съгласявате с нашата политика относно бисквитките.

Затвори