fbpx

Евгени Йорданов

Евгени Йорданов определя себе си като „просто човек, който обича да готви“, но всъщност той е готвач, кулинар, авантюрист и човек с любопитен и жив дух.

Рецептите и традициите на далечни земи го привличат неудържимо. Евгени умее не просто да претворява перфектно нетрадиционни рецепти, а да ни пренася в един нов свят – когато приготвя ястия от чужди земи, той ги гарнира с местните музика, танци и литература. Защото храната е изживяване за всички сетива.

Неговата стихия безспорно е японската кухня. От години той се е потопил в нея, изследва я и черпи вдъхновение от източните разбирания за живота и храната. Списва специализиран блог за суши и е обучаван от най-добрия суши chef в България – Петър Михалчев.

В курсовете на Евгени няма да усвоите просто как да увиете риба в ориз, а ще се потопите в пленяващата история на древна цивилизация, която черпи от даровете на морето и земята.

Снимка – lifestyle.bg

 

 
 

Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. повече информация

Използваме бисквитки, за да ви осигурим безпрепятствено и удобно използване на сайта. С последващо използване на страницата, се съгласявате с нашата политика относно бисквитките.

Затвори