fbpx

Кулинарни курсове

Не е нужно да готвите от 5-годишни, за да се включите в нашите кулинарни курсове. Нужно е само желание и щипка любопитство – към продуктите, към храната, към удоволствието от споделеното приготвяне и консумиране на готовото ястие.

Опитът ни сочи, че всеки носи ДНК на кулинар, нужно е малко, за да бъде отключен готвачът във всеки от нас.

Под вещото ръководство на нашите отдадени учители ще откриете напълно нов свят на рецепти, техники, продукти, подправки и малки тайни за големи лични успехи. Досегът с първокласните Miele съдове и технологии ще ви дадат свобода за експерименти и желание да ставате все по-добри.

Изберете своя курс и не губете и минута в чудене – удоволствието си заслужава!

Нашите учители

  • Андреа Маронян

    Кулинар по душа и призвание, за който храната означава истинска емоция.

  • Евгени Йорданов

    Кулинар и авантюрист с дълбоки познания и страст към японската кухня.

  • Елена Петрелийска

    Новатор с безкрайно въображение за храна и кулинар със социално отговорна мисия.

  • Дарин Стойков

    Призван експериментатор със страст към печивата и рецептите от далечни земи.

Готварски курсове

 

  • 3
    окт.
    Мексиканска кухня
    начало 18:30

    Регистрирай се или подари ваучер…

  • 9
    окт.
    Здравословна храна за заети хора
    начало 18:30

    Регистрирай се или подари ваучер…

  • 17
    окт.
    Бургери вкъщи
    начало 18:30

    Регистрирай се или подари ваучер…

  • 1
    Ное.
    Детски курс
    начало 11:00

    Регистрирай се или подари ваучер…

  • 14
    Ное.
    Френски десерти
    начало 18:30

    Регистрирай се или подари ваучер…

  • 21
    Ное.
    Майка и дете заедно в кухнята
    начало 18:30

    Помните ли от кого научихте…

  • 28
    Ное.
    Испанска кухня
    начало 18:30

    Регистрирай се или подари ваучер…

 
 

Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. повече информация

Използваме бисквитки, за да ви осигурим безпрепятствено и удобно използване на сайта. С последващо използване на страницата, се съгласявате с нашата политика относно бисквитките.

Затвори