Регистрирай се или подари ваучер
Съвсем наскоро след дипломирането си във френската кулинарната академия Ferrandi и опита си в ресторант с три звезди Мишлен в Париж, шеф Савина Николова ви очаква при нас за един предвеликденски клас за козунаци, в който ще ви сподели тайните на доброто сладко тесто и как да го приготвяте майсторски.
Включете се в това невероятно приключение на добрия вкус и празничните рецепти!
По време на курса ще приготвите заедно Великденски бриош – козунак с течен шоколадов център и домашни портокалови корички.
Програма:
– сладко тесто с дълга ферментация
– домашни захаросани портокалови корички
– шоколадов пралин
Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. повече информация
Използваме бисквитки, за да ви осигурим безпрепятствено и удобно използване на сайта. С последващо използване на страницата, се съгласявате с нашата политика относно бисквитките.