Местата за курса са запълнени!
Приготвянето на домашен козунак винаги е придружен с въпроса: дали ще се получи вкусен? После идват останалите (всички) важни подробности – какво да включим в рецептата, колко да е топло помещението, където говим, как точно да го замесим, колко време да оставим да втасва.
Предпразничният урок по приготвяне на чудно вкусни великденски козунаци с Даро ще даде отговор на всички тези и други въпроси, които те вълнуват. Вземи си тефтера и доброто настроение и те очакваме за едно м-м-м преживяване.
Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. повече информация
Използваме бисквитки, за да ви осигурим безпрепятствено и удобно използване на сайта. С последващо използване на страницата, се съгласявате с нашата политика относно бисквитките.