fbpx

Френска класическа кухня – част 2

Времетраене
18:30-21:30

11/10/2023

Френска класическа кухня – част 2 - 120 лв.

Местата за курса са запълнени! Нова дата: 29.11.

В този клас тръгваме по стъпките на Жорж-Огюст Ескофие – френски майстор-готвач, който полага основите на кулинарните традиции на 20-и век и класическата френска кухня. Огюст Ескофие вярва, че сосовете са в основата на неповторимостта на ястията и че фокусът е върху вкуса, хранителните качества и лекотата.

Заедно с Николай Немигенчев ще се потопите в дълбочина във философията и практиката в приготвяне на класически френски ястия.

Менюто включва:

Биск от скариди с фон блан
Говеждо филе с крем от пресен грах, глазирани моркови, картофи фондант и сос Беарнес
Бриош хляб
Виенски бисквити със сладолед с бурбонска ванилия и поширани круши в бяло вино с пралине от бадеми

Курсът е с продължителност 4 часа – от 18:30 до 22:30 ч.

Място на провеждане: бул. "Черни връх" 32 Г (шоурум Miele Experience Center) 1407 София
 
 

Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. повече информация

Използваме бисквитки, за да ви осигурим безпрепятствено и удобно използване на сайта. С последващо използване на страницата, се съгласявате с нашата политика относно бисквитките.

Затвори