Местата за курса са запълнени!
Посрещнете началото на есента и създайте уют в дома си с неустоими френски десерти. Заповядайте на курса с шеф Савина Николова – тя е обучена в сладкарското майсторство от едни от най-елитните специалисти във Франция, а освен това е прилагала уменията си на практика в ресторант с три звезди Мишлен в Париж.
Ще се научите как да приготвяте:
Мадлен – сладките с хрупкава обвивка и маслена вътрешност, която се топи в устата
Канеле – малките кексчета със специфична форма вървят еднакво добре с кафе и с вино, така че са подходящи и за закуска, и след вечеря
Крем брюле – класиката във френските десерти, за която обаче винаги има какво още да научите.
Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. повече информация
Използваме бисквитки, за да ви осигурим безпрепятствено и удобно използване на сайта. С последващо използване на страницата, се съгласявате с нашата политика относно бисквитките.