fbpx

Френски Еклери и Бине със Савина Николова

Времетраене
10:00-13:00

13/02/2022

Френски Еклери и Бине със Савина Николова - 200 лв.

Регистрирай се или подари ваучер

Леко, хрупкаво и деликатно – пареното тесто е може би най-известното приготовление в сладкарството и гастрономията. Въпреки своята популярност, не е лесно да се направи перфектният еклер, който трябва да бъде напълно кух отвътре, за да се напълни с всякакви чудати и вкусни кремове.

По време на курса Савина ще ви научи как да приготвяте:

Paris-brest с хрупкава обвивка от какао, лешници и пралин;

Хрупкаво Бине с лавандулов крем, крем шантили с маскарпоне и червени плодове;

Лимонов Еклер с италиански меренг.

Усещате ли всички вкусове и аромати, в които ще се потопите? Очакваме ви в този мастър-клас, след който уменията ви за френските сладкарски печива ще бъде на ново ниво.

Курсът е с продължителност 4 часа – от 10:00 до 14:00ч.

Място на провеждане: Yummy Cooking 1 - ул. "Бяла черква" 24
 
 

Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. повече информация

Използваме бисквитки, за да ви осигурим безпрепятствено и удобно използване на сайта. С последващо използване на страницата, се съгласявате с нашата политика относно бисквитките.

Затвори