fbpx

Японска кухня с Ники – част 2

Времетраене
18:30-21:30

04/12/2024

Японска кухня с Ники - част 2 - 130 лв.

Местата за курса са запълнени! Очаквайте нова дата през януари.

Японската храна е уникална, разнообразна, вълнуваща и много вкусна. Приготвянето на ястията се основава на „петте правила“ и традиционното японско готвене съчетава разнообразието и баланса. Залага се на 5 цвята (черно, бяло, червено, жълто и зелено), 5 техники на готвене (сурова храна, скара, варене на пара, варене и пържене) и 5 аромата (сладък, пикантен, солен, кисел и горчив).

Един от най-любимите кулинарни класове, надграден с приготвяне и на рамен.

Ще се насладите на приготвянето на:

  • Рамен, който ще включва направата на бульона, домашни нудли, яйцата и свинското коремче.
  • Различни видове суши.
  • Японски чийзкейк с мача чай.

Курсът е с продължителност 4 часа – от 18:30 до 22:30 ч.

Място на провеждане: бул. "Черни връх" 32 Г (шоурум Miele Experience Center) 1407 София
 
 

Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. повече информация

Използваме бисквитки, за да ви осигурим безпрепятствено и удобно използване на сайта. С последващо използване на страницата, се съгласявате с нашата политика относно бисквитките.

Затвори