Местата за курса са запълнени! Очаквайте нова дата през януари.
Японската храна е уникална, разнообразна, вълнуваща и много вкусна. Приготвянето на ястията се основава на „петте правила“ и традиционното японско готвене съчетава разнообразието и баланса. Залага се на 5 цвята (черно, бяло, червено, жълто и зелено), 5 техники на готвене (сурова храна, скара, варене на пара, варене и пържене) и 5 аромата (сладък, пикантен, солен, кисел и горчив).
Един от най-любимите кулинарни класове, надграден с приготвяне и на рамен.
Ще се насладите на приготвянето на:
Курсът е с продължителност 4 часа – от 18:30 до 22:30 ч.
Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. повече информация
Използваме бисквитки, за да ви осигурим безпрепятствено и удобно използване на сайта. С последващо използване на страницата, се съгласявате с нашата политика относно бисквитките.