Новатор с креативен подход в кухнята – това е Ники Петров.
Той твори авторски концептуални вечери, развива самостоятелна консултантска дейност и с ентусиазъм се хвърля в нови кулинарни предизвикателства.
Богатият му опит говори сам за него. Ники е работил рамо до рамо с Алън Джоунс в наградения с Мишлен звезда ресторант Almeida в Лондон и е бил главен готвач в ресторант „Булгар“ и хотел „Радисън“. Цели 3 години заема позицията на главен готвач и в академия „Светулка“, където води класове по готварство за деца на възраст 4-12 години.
В момента подготвя нов важен и иновативен проект заедно с Елена Петрелийска и с д-р Светлана Димитрова, посветен на самопознанието чрез храната. С нетърпение очакваме той да стане факт! А междувременно ще се наслаждаваме на всеки негов курс в кухнята на Yummy Cooking.
Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. повече информация
Използваме бисквитки, за да ви осигурим безпрепятствено и удобно използване на сайта. С последващо използване на страницата, се съгласявате с нашата политика относно бисквитките.