За Савина Николова най-голямата страст е храната. Завършила е Media Languages в Милано, а през 2015-а година заедно със семейството си отваря първата натурална джелатерия за занаятчийски сладолед в България (Gelateria Naturale).
През 2018 Савина участва в Master Chef и става майка. От тогава се занимава професионално с кулинария и развива своя занаятчийски бранд за висококачествена храна, организира мастър класове и прави частни консултации.
“Имах честта да се уча от най-добрите в света на сладоледа, сладкарството и пекарството и смятам, че знанието не е привилегия за избрани хора, а трябва да бъде споделяно и предавано.”, споделя Савина.
Ние й казваме Добре дошла сред екипа ни от първокласни шеф-преподаватели!
Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. повече информация
Използваме бисквитки, за да ви осигурим безпрепятствено и удобно използване на сайта. С последващо използване на страницата, се съгласявате с нашата политика относно бисквитките.